Любіть своє місто !

Електромонтери експлуатаційно-технічного району № 4 нашого комунального підприємства поділилися з нами дуже чуттєвою історією одного дідуся, яка нас дуже вразила. Попри свій вік, дідусь допомагав нашим працівникам очищувати опори зовнішнього освітлення від стихійної реклами (стікерів, наліпок) на Русанівці. Дідуся дратував зовнішній вигляд опор та і в цілому це засмічувало його улюблений район. Електромонтери не бачили його ще з минулого року, але завжди згадують з посмішкою та великою вдячністю. Адже, дідусь допомагав їм добровільно, його ніхто не просив, це було його бажанням робити свій район чистішим.

Кожен з нас хоче жити в чистому місті. Кожен з нас розуміє, що сміття – це хвороба. Кожна розумна людина хоче захистити себе, свою сім’ю від цієї хвороби. Кожен хоче, але не кожен щось для цього робить.

Ця маленька історія несе дуже глибокий посил про те, як треба любити своє місто, доглядати його, боротися за те, щоб в ньому не було бруду, щоб воно було культурне, чисте, щоб в ньому було багато зелені, квітів, всього того, що прикрашує людське життя.