КП “КИЇВМІСЬКСВІТЛО” ЗАВЕРШУЄ РОБОТИ З ПІДГОТОВКИ ДО НОВОРІЧНИХ СВЯТ

Новорічне оформлення є важливою і особливою частиною підготовки до новорічних свят. Головним завданням для КП «Київміськсвітло» – зробити ілюмінаційну казку реальністю та створити святковий настрій для всіх киян та гостей столиці. Вже, зовсім скоро, ви самі зможете завітати ввечері на одну з центральних вулиць столиці та насолодитися новорічними вогнями.

Експлуатаційно-технічний район №7 вже завершує роботи з ремонту та монтажу святкової новорічної ілюмінації. В першу чергу прикрашена буде центральна частина міста. Зокрема ілюмінація засвітиться на вулицях та площах Києва, а також на прилеглій до них територіях.
Тільки для прикрашання центральної вулиці міста (Хрещатик) використано понад 3 тис. метрів гірлянд та 200 світлових приладів, які встановлені на деревах і адміністративних будівлях, це:
Національна Філармонія, Національна музична академія України , Київська Міська Державна Адміністрація, Укоопспілка, тощо.
12 км. гірлянд прикрашатимуть вул. Богдана Хмельницького, 22 світлові конструкції-мотиви та 1 км. гірлянд – Володимирський узвіз.
А ще Європейська площа, вул. Грушевського, Майдан Незалежності…

✨Новорічну ілюмінацію в столиці увімкнуть напередодні Дня Святого Миколая, 17 грудня!