ПОДЯКА НАШИМ ЗАХИСНИКАМ!

На честь Дня захисників і захисниць України в актовій залі «Київміськсвітло» колектив нашого КП щиро привітав тих, хто зі зброєю в руках став на захист нашої країни.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник генерального директора КК «Київавтодор»  Дмитро Аніщенко. Він висловив щиру подяку тим нашим колегам, хто причетний до оборони України та її захисту за їх відвагу, мужність та за кожен новий день і побажав їм усього найкращого.

Разом із першою заступницею директора КП «Київміськсвітло» Наталією Бондар вони нагородили грамотою Київського міського голови електромонтера з експлуатації розподільних мереж 4 розряду ЕТР №7 Володимира Полякова.  Подяками Департаменту транспортної інфраструктури  –  електромонтера з експлуатації розподільних мереж 3 розряду ЕТР №4 Андрія Єгорова та інженера-елетроніка виробничо-диспетчерської служби Сергія Соболя. Подяками КК «Київавтодор» – інженера-проектувальника Віктора Іванова та майстра групи ЕТР №5 Олександра Махінова.  

Колектив КП «Київміськсвітло» приєднується до вітань нашим захисникам і бажає їм міцного здоров’я, нових досягнень, миру та злагоди навкруги!