КП “КИЇВМІСЬКСВІТЛО” – 88 РОКІВ!

7 жовтня 2023 року комунальне підприємство «Київміськсвітло» святкує 88 років із дня заснування. Саме в цей день у далекому 1935 році ліхтарний цех «Київенерго» було реорганізовано в трест «Київміськсвітло». За минулий термін наше підприємство, де наразі налічується більше 400 працівників, пройшло шлях від невеликого структурного підрозділу до одного з найкращих комунальних підприємств України у своїй галузі.

Як правило, про роботу комунальних служб говорять тоді, коли щось не працює. У випадку з «Київміськсвітлом» це не так. Незважаючи на війну та труднощі, що виникли внаслідок російської агресії, чи погодні примхи, працівники нашого КП старанно виконують свої обов’язки. Як результат, якісне зовнішнє освітлення на київських вулицях відзначають не тільки гості столиці, а й кияни, яким ми теж дякуємо за звернення, що мотивують до покращення. Усе це – визнання гідної роботи.

Підприємству – 88! Не кругла, але чудова і поважна дата. Трудівникам усіх часів – всім, хто працює, і хто працював у «Київміськсвітлі» в різні часи, надсилаємо вітання! Дякуємо всім за старанну та віддану роботу! Всі ми – єдиний механізм, що злагоджено і успішно працює і буде працювати так надалі, аби місто гарно освітлювалося, було комфортним і розвивалося. Низький уклін вам і шана! Зичимо, щоб у ваших домівках було затишно, а на серцях – спокійно! Працюємо для спільної перемоги!