ДРУГИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ТИЖНЯ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

Із 13 по 19 листопала в  Україні пройде другий етап Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху. Його мета – запобігання дорожньо-транспортного травматизму, покращення безпеки на дорогах. Увага нашого підприємства буде спрямована на якісне освітлення столичних вулиць, забезпечення функціонування приладів освітлення доріг. Здійснюватиметься контроль за чищенням та ремонтом опор, своєчасною заміною ламп, ремонтом та заміною світильників, профоглядом шаф управління мережами освітлення.

Водночас працівники КП «Київміськсвітло» наголошують, що безпека руху на автошляхах залежить не лише від якісної роботи фахівців нашого підприємства, а й від свідомої поведінки кожного учасника дорожнього руху, будь то водії, пасажири чи пішоходи, або ж велосипедисти.

Шановні учасники дорожнього руху! Пам’ятайте, що дотримання таких простих правил безпеки, як «засвітитись» у темряві за допомогою світловідбивної стрічки, переходити дорогу тільки в освітлених і спеціально відведених для цього місцях  рятує життя! Тож будьте в безпеці на дорозі та повсюди!